fbpx
Skip links

Boek Nu

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland 8,7/10

Facebook 5/5

Verslaan jullie de Przwalski’s?

Altijd al een keer willen meedoen aan een spannende spelshow? Dit is je kans! Game Show is een escape room en spelshow in één. Probeer om de wereldkampioenen escape room te verslaan. 

In de Game Show doen jullie mee aan een spelshow en speel je tegen de Przwalski’s, de wereldkampioenen escape rooms spelen. Lukt het jullie om ze te verslaan? Bekijk de trailer en ga de uitdaging aan!

De Game Show is een escape room, maar dan net iets anders. In plaats van 1 spel van 60 minuten, speel je 6 verschillende rondes waarin je steeds 10 minuten de tijd hebt om verschillende uitdagingen op te lossen. Elke ronde speel je in een andere zone, die er volledig anders uitziet. Een unieke en super spannende escape room ervaring, met video’s, licht en special effects. Lukt het jullie om de tegenstanders te verslaan en de Game Show te winnen?

Let op! Deze kamer is alleen te spelen door gasten van het Ibis Hotel Tilburg. Vraag bij balie om meer informatie

FAQ

De Game Show escape room speel je met 2 t/m 8 spelers.

Je kunt kiezen tussen vooraf en achteraf betalen. Vooraf betalen kan via onze website, tijdens het boeken. Je betaalt dan met iDeal of credit card. Op locatie betalen kan uiteraard ook, echter wel alleen met pin. Wij accepteren geen cash.

Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein naast ons gebouw gratis te parkeren.

Je kunt de Game Show ook met je gezin spelen. Omdat het geen eenvoudige kamer is, raden we het aan voor kinderen vanaf 15 jaar.

Jazeker! Bekijk onze arrangementen en bestel vooraf. Of beslis ter plekke of je iets wil eten of drinken. We zitten in een locatie met een restaurant.

We hebben ook arrangementen voor grotere groepen. Bekijk ze in ons boekingssysteem en boek ze meteen bij.

Deze kamer is alleen te boeken voor gasten van hotel Ibis in Tilburg. Vraag aan de balie naar de mogelijkheden.

Reviews van onze klanten