fbpx
Skip links

Boek Nu

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland 8,7/10

Facebook 5/5

Verslaan jullie de Przwalski’s?

Altijd al een keer willen meedoen aan een spannende spelshow? Dit is je kans! Game Show is een escape room en spelshow in één. Probeer om de wereldkampioenen escape room te verslaan. 

In de Game Show doen jullie mee aan een spelshow en speel je tegen de Przwalski’s, de wereldkampioenen escape rooms spelen. Lukt het jullie om ze te verslaan? Bekijk de trailer en ga de uitdaging aan!

De Game Show is een escape room, maar dan net iets anders. In plaats van 1 spel van 60 minuten, speel je 6 verschillende rondes waarin je steeds 10 minuten de tijd hebt om verschillende uitdagingen op te lossen. Elke ronde speel je in een andere zone, die er volledig anders uitziet. Een unieke en super spannende escape room ervaring, met video’s, licht en special effects. Lukt het jullie om de tegenstanders te verslaan en de Game Show te winnen?

FAQ

De Game Show escape room speel je met 2 t/m 8 spelers.

Je kunt kiezen tussen vooraf en achteraf betalen. Vooraf betalen kan via onze website, tijdens het boeken. Je betaalt dan met iDeal of credit card. Op locatie betalen kan uiteraard ook, echter wel alleen met pin. Wij accepteren geen cash.

Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein naast ons gebouw gratis te parkeren.

Je kunt de Game Show spelen vanaf 8 jaar. Dus ook leuk om met je gezin te spelen.

Jazeker! Bekijk onze arrangementen en bestel vooraf. Of beslis ter plekke of je iets wil eten of drinken. We zitten in een locatie met een restaurant.

We hebben ook arrangementen voor grotere groepen. Bekijk ze in ons boekingssysteem en boek ze meteen bij.

Dat kan rechtsboven met de groene knop boek direct. Selecteer de escape room die je wil boeken. Vervolgens kies je het aantal personen, de dag waar je op wil komen en eventueel een arrangement. Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen via mail of telefoon: tilburg@escape-team.nl of 085 – 0044367.

Reviews van onze klanten