Escape Team

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 5/5

Trailer Game Show

Verslaan jullie de Przwalski’s?

Altijd al een keer willen meedoen aan een spannende spelshow? Dit is je kans! Game Show is een escape room en spelshow in één. Probeer om de wereldkampioenen escape room te verslaan. 

In de Game Show doen jullie mee aan een spelshow en speel je tegen de Przwalski’s, de wereldkampioenen escape rooms spelen. Lukt het jullie om ze te verslaan? Bekijk de trailer en ga de uitdaging aan!

De Game Show is een escape room, maar dan net iets anders. In plaats van 1 spel van 60 minuten, speel je 6 verschillende rondes waarin je steeds 10 minuten de tijd hebt om verschillende uitdagingen op te lossen. Elke ronde speel je in een andere zone, die er volledig anders uitziet. Een unieke en super spannende escape room ervaring, met video’s, licht en special effects. Lukt het jullie om de tegenstanders te verslaan en de Game Show te winnen?

Let op! Deze kamer is alleen te spelen door gasten van het Ibis Hotel Tilburg. Vraag bij balie om meer informatie

FAQ

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl