fbpx
Skip links

Op zoek naar een teambuilding activiteit in Tilburg?

Een Escape Room als teambuilding activiteit?

Ben je op zoek naar de leukste teambuilding activiteit van Tilburg? Dan ben je bij ons Escape Team aan het goede adres! Wij bieden, na jarenlang ontwikkelen, een escape room aan voor grote groepen. Deze groepen mogen uit maximaal 24 mensen bestaan. Laat deze 24 mensen een uur lang hun hersens pijnigen om de teamspirit te verbeteren, maar laat ze vooral heel veel plezier hebben samen.

Het mooie van een escape room is dat je de problemen echt samen op moet lossen. Een goede onderlinge communicatie en een gevoel van teamverband is heel belangrijk in teams. Dit maakt een escape room de perfecte activiteit voor een middag teambuilding met de hele afdeling of het hele bedrijf.

We bieden naast onze escape rooms nog veel meer dingen aan. Je kunt de middag uitbreiden met activiteiten als:

  • Een Djembe Sessie met de hele groep;
  • Een magic show;
  • een workshop cocktails maken.

Uiteraard kun je de middag/avond helemaal zelf invullen. We bieden je ook een hapje en een drankje aan. Op de website kun je verschillende arrangementen vinden, zodat je altijd een onvergetelijke teambuilding middag kunt hebben bij het Escape Team Tilburg!

FAQ

Een escape room is een ideaal bedrijfsuitje omdat:

– Iedereen mee kan doen. Jong en oud, met en zonder ervaring.

– De focus ligt op communicatie en samenwerking

– Je samen een unieke ervaring beleeft

– Je elkaar beter leert kennen.

Onze Black Box escape room is speciaal voor grote groepen. Hierin speel je met 7-24 mensen tegelijk.

Je kunt kiezen tussen vooraf en achteraf betalen. Vooraf betalen kan via onze website, tijdens het boeken. Je betaalt dan met iDeal of credit card. Achteraf betalen kan ook. Je betaalt na het spelen met pin of credit card. Als je voor het spelen even contact met ons opneemt, is het ook mogelijk om op factuur te betalen.

Bij ons vind je alles op 1 plek voor een geslaagde dag: een vergaderzaal met beamer en whiteboard, borrelarrangementen, diners en een meerdere andere activiteiten ter uitbreiding van de dag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

Ja, dat kan zeker. We hebben verschillende arrangementen. Je boekt ze tegelijk met de escape room, via het boekingssysteem. Wil je eerst even overleggen? Dat kan natuurlijk, bel ons op 085 – 0044367.

Borrelplank met 2 drankjes pp – €10,- pp
Diner incl. dessert – €26,- pp
Drank all-in (3 uur) – €22,50 pp
High tea van Grand Café Puur – €22,50 pp
Ontvangst met hapje en drankje – €4,75
Tilburgse kanjer vooraf – €4,-

Het is mogelijk om op het parkeerterrein naast ons gebouw gratis te parkeren.

Wil je precies weten wat je bedrijfsuitje kost? Of wil je even overleggen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan even telefonisch contact met ons op via 085 – 0044367. We helpen je graag verder.

Wil je meteen een escape room boeken? Dat kan natuurlijk ook. Klik bovenaan de pagina op de Boek nu knop. Selecteer eerst het aantal personen en daarna datum, tijd en escape room die je wilt spelen. Je kunt meteen betalen met iDeal, credit card of Paypal. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen met pin of credit card of op factuur.

Reviews van onze klanten