Escape Team

Op zoek naar een teambuilding activiteit in Tilburg?

Een Escape Room als teambuilding activiteit?

Ben je op zoek naar de leukste teambuilding activiteit van Tilburg? Dan ben je bij ons Escape Team aan het goede adres! Wij bieden, na jarenlang ontwikkelen, een escape room aan voor grote groepen. Deze groepen mogen uit maximaal 24 mensen bestaan. Laat deze 24 mensen een uur lang hun hersens pijnigen om de teamspirit te verbeteren, maar laat ze vooral heel veel plezier hebben samen.

Het mooie van een escape room is dat je de problemen echt samen op moet lossen. Een goede onderlinge communicatie en een gevoel van teamverband is heel belangrijk in teams. Dit maakt een escape room de perfecte activiteit voor een middag teambuilding met de hele afdeling of het hele bedrijf.

We bieden naast onze escape rooms nog veel meer dingen aan. Je kunt de middag uitbreiden met activiteiten als:

  • Een Djembe Sessie met de hele groep;
  • Een magic show;
  • een workshop cocktails maken.

Uiteraard kun je de middag/avond helemaal zelf invullen. We bieden je ook een hapje en een drankje aan. Op de website kun je verschillende arrangementen vinden, zodat je altijd een onvergetelijke teambuilding middag kunt hebben bij het Escape Team Tilburg!

FAQ

Onze Black Box escape room is speciaal voor grote groepen. Hierin speel je met 7-24 mensen tegelijk.

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl