fbpx
Skip links

Vergaderruimte in Tilburg

Een escape room als vergaderlocatie

Wil je even ontsnappen aan de kantoorsleur en vergaderen op een inspirerende en vooral unieke plek? En wil je de vergadering afsluiten met een leuke activiteit? Dan is ibis Tilburg daar de uitgelezen plek voor. ibis Tilburg biedt je een goede ruimte aan om te brainstormen met je team. De ligging van het hotel geeft een goede eerste indruk en die wordt bevestigd door de vergaderruimtes. De twee vergaderruimtes die ibis Tilburg aanbiedt zijn in vijf verschillende opstellingen neer te zetten. Iedere vergaderruimte is voorzien van: flipchart, scherm, videoconferencing en toegang tot WiFi. 

Is het tijd voor een unieke break? Boek dan één van de uitdagende escape rooms en verbeter je teamgeest, je zintuigen en je strategie! In het ibis Tilburg hotel vind je namelijk bloedstollende escape rooms. Dat maakt je vergadersessie echt compleet! De escape rooms die ibis Tilburg aanbiedt zijn: de Black Box escape room en de Game Show escape room. De Black Box escape room speel je met 7 tot 24 personen tegelijk. Het is een bijzondere ervaring van zo’n 75 minuten. Ideaal voor een groot team. En de Game Show escape room speelt je al vanaf 2 tot en met 6 personen. Game Show is een escape room en spelshow in één. Ideaal voor als jullie met een klein team zijn. 

FAQ

Een escape room combineren met een vergadering is een ideale bedrijfsactiviteit, omdat:

– Iedereen mee kan doen. Jong en oud, met en zonder ervaring.

– De focus ligt op communicatie en samenwerking

– Je samen een unieke ervaring beleeft

– Je elkaar beter leert kennen.

– Je even een ontspannen break van het vergaderen hebt

ibis Tilburg biedt 2 soorten escape rooms aan. De Black Box escape room kun je met 7 tot 24 mensen tegelijk spelen. Ideaal voor een groot team. De Game Show kun je met 2 tot 8 spelers. Ideaal voor een klein team. 

Je kunt kiezen tussen vooraf en achteraf betalen. Vooraf betalen kan via onze website, tijdens het boeken. Je betaalt dan met iDeal of credit card. Achteraf betalen kan ook. Je betaalt na het spelen met pin of credit card. Als je voor het spelen even contact met ons opneemt, is het ook mogelijk om op factuur te betalen.

Bij ons vind je alles op 1 plek voor een geslaagde dag: een vergaderzaal met beamer, flipchart, videoconferencing en toegang tot Wi-Fi. We hebben ook bijpassende arrangementen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ibis Tilburg op.

Ja, dat kan zeker. We hebben verschillende arrangementen. Je boekt ze tegelijk met de escape room, via het boekingssysteem. Wil je eerst even overleggen? Dat kan natuurlijk, bel ons op 085 – 0044367.

Borrelplank met 2 drankjes pp – €10,- pp
Diner incl. dessert – €26,- pp
Drank all-in (3 uur) – €22,50 pp
High tea van Grand Café Puur – €22,50 pp
Ontvangst met hapje en drankje – €4,75
Tilburgse kanjer vooraf – €4,-

Het is mogelijk om op het parkeerterrein naast het hotel van ibis Tilburg gratis parkeren. 

Wil je precies weten wat vergaderen en eventueel het spelen van een escape room kost? Of wil je overleggen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan even telefonisch contact op met ibis Tilburg via +31 (0)13 463 6465

Reviews van onze klanten