Escape Team

Vergaderruimte in Tilburg

Een escape room als vergaderlocatie

Wil je even ontsnappen aan de kantoorsleur en vergaderen op een inspirerende en vooral unieke plek? En wil je de vergadering afsluiten met een leuke activiteit? Dan is ibis Tilburg daar de uitgelezen plek voor. ibis Tilburg biedt je een goede ruimte aan om te brainstormen met je team. De ligging van het hotel geeft een goede eerste indruk en die wordt bevestigd door de vergaderruimtes. De twee vergaderruimtes die ibis Tilburg aanbiedt zijn in vijf verschillende opstellingen neer te zetten. Iedere vergaderruimte is voorzien van: flipchart, scherm, videoconferencing en toegang tot WiFi.

Is het tijd voor een unieke break? Boek dan één van de uitdagende escape rooms en verbeter je teamgeest, je zintuigen en je strategie! In het ibis Tilburg hotel vind je namelijk bloedstollende escape rooms. Dat maakt je vergadersessie echt compleet! De escape rooms die ibis Tilburg aanbiedt zijn: de Black Box escape room en de Game Show escape room. De Black Box escape room speel je met 7 tot 24 personen tegelijk. Het is een bijzondere ervaring van zo’n 75 minuten. Ideaal voor een groot team. En de Game Show escape room speelt je al vanaf 2 tot en met 6 personen. Game Show is een escape room en spelshow in één. Ideaal voor als jullie met een klein team zijn.

FAQ

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl