fbpx
Skip links

Tijdmachine 010: Dé escape room voor kinderen

Boek Nu

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland 8,7/10

Facebook 5/5

Activeren jullie de tijdmachine?

Tijdmachine 010 is een escape room die speciaal is ontwikkeld voor kinderen van 9 t/m 15 jaar. De escape room is te spelen met minimaal 8 en maximaal 15 kinderen.   De kinderen lossen puzzels op, ontdekken nieuwe ruimtes en hebben in totaal een uur om de tijdmachine te activeren.

Het leuke is dat je echt samen speelt als één team. Soms los je puzzels met zijn allen op en dan weer samen in kleinere groepjes. Daarbij is er altijd een game master aanwezig in de escape room om hints te geven als de kinderen vast komen te zitten vast komt te zitten. De escape room is niet alleen een kamer voor kinderen, het is ook erg leuk om het met je hele gezin te spelen!


Een bericht van Professor Klokman

Beste Escape Team,

Ik heb een tijdmachine gebouwd, maar er is iets misgegaan. De machine is kapot gegaan en daarom zit ik nu vast in het verleden. De machine kan alleen gemaakt worden door binnen een uur de juiste apparaten te activeren. Dit is nog niemand gelukt. Kunnen jullie me helpen?

Groet,

Professor Klokmans

FAQ

De Tijdmachine 010 escape room speel je met 8 tot 15 kinderen tegelijk in één escape room (met meerdere ruimtes).

Jazeker! De Tijdmachine 010 kamer is speciaal ontworpen voor kinderen van 9 tot en met 15 jaar. Er is in deze escape room een begeleider van ons aanwezig, om de kinderen te helpen als ze vastlopen. Oudere kinderen kunnen onze Black Box 010 kamer spelen.

Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein naast ons gebouw gratis te parkeren.

Ja, we vragen aan de ouders om in ons pand te blijven. We hebben een gezellige lounge met gratis WIFI. Hier kun je rustig zitten wanneer de kinderen een escape room spelen. Er hoeft in principe geen ouder mee de escape room in, maar afhankelijk van de groep kinderen kunnen we dit wel vragen. We raden het wel aan omdat het erg leuk is om de kinderen te zien spelen!

Jazeker, onze horeca is open voor een heerlijk hapje en/of drankje.

Dat kan rechtsboven met de groene knop boek direct. Selecteer de escape room die je wil boeken. Vervolgens kies je het aantal personen, de dag waar je op wil komen en eventueel een arrangement. Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen via mail of telefoon. Rotterdam@escape-team.nl of 010-4978500.

Reviews van onze klanten