Escape Team

Dé escape room voor sport teams en verenigingen

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 5/5

Het draait allemaal om teamwork

Wil je met een team of vereniging een escape room spelen. Dat is nu mogelijk! Onze Black Box 010 escape room is speciaal ontwikkeld voor groepen van 7 tot 24 personen die samen één escape room willen spelen. Jullie zullen echt moeten samenwerken, wat het ideaal maakt voor teams, of verenigingen die de leden met elkaar willen verbinden. Jongere teams (van 8 tot 12 jaar) kunnen kiezen voor onze Tijdmachine 010 escape room, deze is voor 7 tot 15 spelers.

FAQ

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl