Escape Team

Dé escape room voor grote groepen

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 5/5

Kunnen jullie de machine activeren?

Black Box 010 speel je met 7 tot 24 mensen tegelijk in één kamer van 120 m2. Een unieke ervaring van 75 minuten voor de hele familie, bedrijf, (sport)team of vriendengroep. De kamer wordt aangepast naar de groepsgrootte en het niveau van de spelers zodat je altijd voldoende uitdagingen hebt!

Black Box 010 gaat over een baanbrekend onderzoek van uitvinder John Jacobs. Hij heeft een apparaat ontwikkeld waar alle kennis over de wereld samenkomt; de Black Box. Dit apparaat zou elke wetenschappelijke uitdaging kunnen oplossen, maar ook te machtig zijn als het in verkeerde handen zou komen. Daarom ontwikkelde hij een test. Alleen een perfect samenwerkend team kan de Black Box activeren. Voordat een eerste groep het kon proberen overleed John in zijn werkkamer. Sindsdien is het niemand gelukt de Black Box te activeren.  

Meer dan 6500 mensen gingen jullie voor! Deze escape room wordt op de review sites gemiddeld beoordeeld met een 9+.

FAQ

Wij hebben een sfeervolle huiskamer ingericht die gebruikt kan worden voor talloze doeleinde. Denk hierbij aan borrels, vergaderingen en presentaties. Deze ruimte beschikt over een goede ventilatie, whiteboard, beamer & geluid en heeft plaats voor ongeveer 30 personen. Daarnaast kunnen we na afloop van een activiteit of vergadering een heerlijk buffet of lunch naar keuze klaarzetten voor jullie. Ook beschikken we over het nodige drankarrangement om de middag/avond compleet te maken. Het liever iets simpeler houden met een bittergarnituur gecombineerd met een drankje? Ook dat is uiteraard mogelijk. Mail of bel ons en vraag naar de mogelijkheden.

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl