fbpx
Skip links

Dé escape room voor grote groepen

Boek Nu

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland 8,7/10

Facebook 5/5

Kunnen jullie de machine activeren?

Black Box 010 speel je met 7 tot 24 mensen tegelijk in één kamer van 120 m2. Een unieke ervaring van 75 minuten voor de hele familie, bedrijf, (sport)team of vriendengroep. De kamer wordt aangepast naar de groepsgrootte en het niveau van de spelers zodat je altijd voldoende uitdagingen hebt!

Black Box 010 gaat over een baanbrekend onderzoek van uitvinder John Jacobs. Hij heeft een apparaat ontwikkeld waar alle kennis over de wereld samenkomt; de Black Box. Dit apparaat zou elke wetenschappelijke uitdaging kunnen oplossen, maar ook te machtig zijn als het in verkeerde handen zou komen. Daarom ontwikkelde hij een test. Alleen een perfect samenwerkend team kan de Black Box activeren. Voordat een eerste groep het kon proberen overleed John in zijn werkkamer. Sindsdien is het niemand gelukt de Black Box te activeren.  

Meer dan 6500 mensen gingen jullie voor! Deze escape room wordt op de review sites gemiddeld beoordeeld met een 9+.

FAQ

Onze Black Box escape room is speciaal ontwikkeld voor grote groepen. Hierin speel je met 7-24 mensen tegelijk, waarbij iedereen actief bezig is. Bestaat de groep uit meer dan 24 mensen? Geen probleem, we hebben nog tal van andere activiteiten om de escape room mee te combineren. Mail en bel ons voor de mogelijkheden.

Je kunt kiezen tussen vooraf en achteraf betalen. Vooraf betalen kan via onze website, tijdens het boeken. Je betaalt dan met iDeal of credit card. Op locatie betalen kan uiteraard ook, echter wel alleen met pin. Wij accepteren geen cash.

Wij hebben een sfeervolle huiskamer ingericht die gebruikt kan worden voor talloze doeleinde. Denk hierbij aan borrels, vergaderingen en presentaties. Deze ruimte beschikt over een goede ventilatie, whiteboard, beamer & geluid en heeft plaats voor ongeveer 30 personen. Daarnaast kunnen we na afloop van een activiteit of vergadering een heerlijk buffet of lunch naar keuze klaarzetten voor jullie. Ook beschikken we over het nodige drankarrangement om de middag/avond compleet te maken. Het liever iets simpeler houden met een bittergarnituur gecombineerd met een drankje? Ook dat is uiteraard mogelijk. Mail of bel ons en vraag naar de mogelijkheden.

Jazeker, ons horecagedeelte is open voor een heerlijk hapje en/of drankje. Arrangementen inclusief eten & drinken zijn ook mogelijk.

Het is mogelijk om op het parkeerterrein naast ons gebouw gratis te parkeren.

Wil je precies weten wat je bedrijfsuitje kost? Of wil je even overleggen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wil je meteen een escape room boeken? Dat kan natuurlijk ook. Klik bovenaan de pagina op de boekingsknop. Selecteer eerst het aantal personen en daarna datum, tijd en escape room die je wilt spelen. Je kunt meteen betalen met iDeal, credit card of Paypal. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen met pin of credit card of op factuur.

Reviews van onze klanten