fbpx
Skip links

Vergaderen in Rotterdam

Een unieke vergaderlocatie die je perfect kan combineren met een activiteit na afloop? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Een fijne ruimte om met het team te brainstormen over nieuwe ideeën en te kijken wat de toekomst gaat bieden in het werkveld. Dit in combinatie met goede ventilatie, presentatiemogelijkheden, airco, unieke activiteiten en een uitstekende horeca maakt dat een vergadering bij Escape010 de perfecte locatie is. Alles is naar wens in te vullen, alsmede de horeca wat we voor, tijdens of na de vergadering kunnen verzorgen. Mail naar rotterdam@escape-team.nl of bel naar 010-4978500 voor meer informatie.

FAQ

Een escape room is een ideaal bedrijfsuitje omdat:

– Iedereen mee kan doen. Jong en oud, met en zonder ervaring.

– De focus ligt op communicatie en samenwerking

– Je samen een unieke ervaring beleeft

– Je elkaar beter leert kennen.

Onze Black Box escape room is speciaal voor grote groepen. Hierin speel je met 7-24 mensen tegelijk.

Je kunt kiezen tussen vooraf en achteraf betalen. Vooraf betalen kan via onze website, tijdens het boeken. Je betaalt dan met iDeal of credit card. Achteraf betalen kan ook. Je betaalt na het spelen met pin of credit card. Als je voor het spelen even contact met ons opneemt, is het ook mogelijk om op factuur te betalen.

Bij ons vind je alles op 1 plek voor een geslaagde dag: een vergaderzaal met beamer en whiteboard, een lounge en presentatieruimte, een professionele coach die tijdens de escape room kan analyseren, borrelarrangementen, diners en een meerdere andere activiteiten ter uitbreiding van de dag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

Jazeker, ons horecagedeelte is open voor een heerlijk hapje en/of drankje. Arrangementen inclusief eten & drinken zijn ook mogelijk.

Het is mogelijk om op het parkeerterrein naast ons gebouw gratis te parkeren.

Wil je precies weten wat je bedrijfsuitje kost? Of wil je even overleggen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wil je meteen een escape room boeken? Dat kan natuurlijk ook. Klik bovenaan de pagina op de Boek nu knop. Selecteer eerst het aantal personen en daarna datum, tijd en escape room die je wilt spelen. Je kunt meteen betalen met iDeal, credit card of Paypal. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen met pin of credit card of op factuur.

Reviews van onze klanten