Escape Team

Vergaderen in Rotterdam

Een unieke vergaderlocatie die je perfect kan combineren met een activiteit na afloop? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Een fijne ruimte om met het team te brainstormen over nieuwe ideeën en te kijken wat de toekomst gaat bieden. Dit in combinatie met goede ventilatie, presentatie mogelijkheden, airco, unieke activiteiten en een uitstekende horeca. Dat maakt Fun Village/Escape Team de perfecte locatie voor een vergadering. Alles is naar wens in te vullen, alsmede de horeca wat we voor, tijdens of na de vergadering kunnen verzorgen. Mail naar info@funvillage.nl of bel naar 010-4978500 voor meer informatie.

FAQ

Een escape room is een ideaal bedrijfsuitje omdat:
– Iedereen mee kan doen. Jong en oud, met en zonder ervaring.
– De focus ligt op communicatie en samenwerking
– Je samen een unieke ervaring beleeft
– Je elkaar beter leert kennen.

Wil je precies weten wat je bedrijfsuitje kost? Of wil je even overleggen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wil je meteen een escape room boeken? Dat kan natuurlijk ook. Klik bovenaan de pagina op de Boek nu knop. Selecteer eerst het aantal personen en daarna datum, tijd en escape room die je wilt spelen. Je kunt meteen betalen met iDeal, credit card of Paypal. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen met pin of credit card of op factuur.

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl