Escape Team

Hét bedrijfsuitje in Rotterdam

Een escape room als bedrijfsuitje

De Black Box 010 escape room is een bedrijfsuitje dat geschikt is voor iedereen. Je speelt samen in een groep van 7 tot 24 personen en zult echt moeten samenwerken om de machine te activeren. De uitdagingen en puzzels in deze kamer worden bepaald op basis van de groepsgrootte en hoe snel je speelt. De kamer heeft daardoor altijd de juiste moeilijkheidsgraad waarbij er voor iedereen genoeg te doen is.  

Heb je een grotere groep of wil je de escape room combineren met een van onze andere activiteiten? Kijk dan op onze arrangementen pagina.

Liever een arrangement op maat? Mail naar info@funvillage.nl of bel 010-4978500 voor meer informatie.

Meer dan 500 bedrijven speelden onze escape room en beoordelen ons gemiddeld met een 9 !

FAQ

Een escape room is een ideaal bedrijfsuitje omdat:
– Iedereen mee kan doen. Jong en oud, met en zonder ervaring.
– De focus ligt op communicatie en samenwerking
– Je samen een unieke ervaring beleeft
– Je elkaar beter leert kennen.

Onze Black Box escape room is speciaal voor grote groepen. Hierin speel je met 7-24 mensen tegelijk.

Wil je precies weten wat je bedrijfsuitje kost? Of wil je even overleggen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wil je meteen een escape room boeken? Dat kan natuurlijk ook. Klik bovenaan de pagina op de Boek nu knop. Selecteer eerst het aantal personen en daarna datum, tijd en escape room die je wilt spelen. Je kunt meteen betalen met iDeal, credit card of Paypal. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen met pin of credit card of op factuur.

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl