fbpx
Skip links

Hét bedrijfsuitje in Rotterdam

Een escape room als bedrijfsuitje

De Black Box 010 escape room is een bedrijfsuitje dat geschikt is voor iedereen. Je speelt samen in een groep van 7 tot 24 personen en zult echt moeten samenwerken om de machine te activeren. De uitdagingen en puzzels in deze kamer worden bepaald op basis van de groepsgrootte en hoe snel je speelt. De kamer heeft daardoor altijd de juiste moeilijkheidsgraad waarbij er voor iedereen genoeg te doen is.  

Heb je een grotere groep of wil je de escape room combineren met een van onze andere activiteiten? Kijk dan op onze arrangementen pagina.

Meer dan 500 bedrijven speelden onze escape room en beoordelen ons gemiddeld met een 9 !

FAQ

Een escape room is een ideaal bedrijfsuitje omdat:

– Iedereen mee kan doen. Jong en oud, met en zonder ervaring.

– De focus ligt op communicatie en samenwerking

– Je samen een unieke ervaring beleeft

– Je elkaar beter leert kennen.

Onze Black Box escape room is speciaal voor grote groepen. Hierin speel je met 7-24 mensen tegelijk.

Je kunt kiezen tussen vooraf en achteraf betalen. Vooraf betalen kan via onze website, tijdens het boeken. Je betaalt dan met iDeal of credit card. Achteraf betalen kan ook. Je betaalt na het spelen per pin. Helaas is op onze locatie credit card betaling niet mogelijk. Als je voor het spelen even contact met ons opneemt, is het ook mogelijk om op factuur te betalen.

Bij ons vind je alles op 1 plek voor een geslaagde dag: een vergaderzaal met beamer en whiteboard, een lounge en presentatieruimte, een professionele coach die tijdens de escape room kan analyseren, borrelarrangementen, diners en een meerdere andere activiteiten ter uitbreiding van de dag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

Jazeker, ons horecagedeelte is open voor een heerlijk hapje en/of drankje. Arrangementen inclusief eten & drinken zijn ook mogelijk.

Het is mogelijk om op het parkeerterrein naast ons gebouw gratis te parkeren.

Wil je precies weten wat je bedrijfsuitje kost? Of wil je even overleggen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wil je meteen een escape room boeken? Dat kan natuurlijk ook. Klik bovenaan de pagina op de Boek nu knop. Selecteer eerst het aantal personen en daarna datum, tijd en escape room die je wilt spelen. Je kunt meteen betalen met iDeal, credit card of Paypal. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen met pin of credit card of op factuur.

Reviews van onze klanten