Escape Team

Escape Room familiefeest in Rotterdam

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 5/5

Escape rooms voor alle leeftijden

Lijkt het je te gek om met de hele familie een escape room te spelen? Dat kan heel goed bij Escape Team Rotterdam. Een ideale activiteit voor een familiefeest of een dagje uit met het gezin. Het leuke aan een escape room is dat iedereen mee kan doen én dat je samen tegen de klok speelt in plaats van tegen elkaar. Je kunt kiezen uit onze Tijdmachine 010 escape room (voor kinderen vanaf 8 jaar), of onze Black Box 010 escape room (voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar).

Voor familie bijeenkomsten hebben we verschillende mogelijkheden. Ben je met een grote groep of wil je je familiebijeenkomst combineren met een borrel of diner? Dat is mogelijk. Informeer per telefoon of mail en we denken graag mee naar de mogelijkheden.

rotterdam@escape-team.nl
010-4978500

FAQ

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl