fbpx
Skip links

Escape Room familiefeest in Rotterdam

Boek Nu

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland 8,7/10

Facebook 5/5

Escape rooms voor alle leeftijden

Lijkt het je te gek om met de hele familie een escape room te spelen? Dat kan heel goed bij Escape Team Rotterdam. Een ideale activiteit voor een familiefeest of een dagje uit met het gezin. Het leuke aan een escape room is dat iedereen mee kan doen én dat je samen tegen de klok speelt in plaats van tegen elkaar. Je kunt kiezen uit onze Tijdmachine 010 escape room (voor kinderen vanaf 8 jaar), of onze Black Box 010 escape room (voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar).

Voor familie bijeenkomsten hebben we verschillende mogelijkheden. Ben je met een grote groep of wil je je familiebijeenkomst combineren met een borrel of diner? Dat is mogelijk. Informeer per telefoon of mail en we denken graag mee naar de mogelijkheden.

rotterdam@escape-team.nl
010-4978500

FAQ

Dat is natuurlijk helemaal te gek! Het leuke van het spelen van een escape room met je familie, is dat je samen moet werken. Je bent echt een team. Als gezin zoek je samen uit hoe je de puzzels uit de kamer op kunt lossen. Misschien zie je hierdoor wel onontdekte talenten van je broer, neef of moeder. Je hebt na het spelen van onze escape rooms in ieder geval genoeg om over na te praten aan de eettafel. Of drink een drankje in onze gezellige lounge en bespreek alle originele puzzels die jullie hebben opgelost.

De Black Box 010 kamer kun je met 7 tot 24 personen tegelijk spelen. Dit is een goede keuze als de groep voornamelijk uit volwassenen bestaat met een aantal kinderen in de leeftijd 11 en ouder. Als de groep uit voornamelijk kinderen bestaat, raden wij de Tijdmachine 010 escape room aan. Deze kan je spelen met 8 tot 15 personen en is te spelen voor kinderen vanaf 9 jaar. Jongere kinderen kunnen gewoon meedoen, maar niet zelfstandig de puzzels oplossen.

De kosten hangen af van het aantal mensen waarmee je komt en voor welke escape room je kiest. Over het algemeen liggen de prijzen tussen 15,00 per kind en 22,50 per volwassene.

Je kunt gratis parkeren bij de parkeerplaats naast onze locatie.

Jazeker, ons horecagedeelte is open voor een heerlijk hapje en/of drankje. Arrangementen inclusief eten & drinken zijn ook mogelijk.

Je kan boeken door op Boek nu te klikken bovenaan deze pagina. Selecteer eerst je escape room, het aantal personen en de dag waarop je wil komen. Daarna kun je eventueel een arrangement bijboeken en kiezen uit beschikbare tijden.

Reviews van onze klanten