Escape Team

Escape Room vrijgezellenfeest in Rotterdam

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 5/5

Dé escape room voor de hele groep

Onze Black Box 010 escape room is zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest in Rotterdam. Het is namelijk de enige escape room die je gezamenlijk met de vrijgezel speelt. De kamer is geschikt voor 7 tot 24 personen en de uitdagingen en puzzels worden aangepast op basis van de grootte en snelheid van de groep. Daarnaast zijn de puzzels heel divers waardoor ze geschikt zijn voor de ervaren, maar ook zeker voor de minder ervaren Escape Room spelers.

FAQ

Wij zien aan onze bezoekers dat het spelen van een escape room de perfecte start is van een vrijgezellenfeest. Je werkt samen, luistert naar elkaar en bent creatief. Maar het gaat natuurlijk niet altijd helemaal vlekkeloos. Zo leer je elkaar goed kennen en daar heb je de rest van de dag plezier van!

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl