fbpx
Skip links

Escape Room vrijgezellenfeest in Rotterdam

Boek Nu

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland 8,7/10

Facebook 5/5

Dé escape room voor de hele groep

Onze Black Box 010 escape room is zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest in Rotterdam. Het is namelijk de enige escape room die je gezamenlijk met de vrijgezel speelt. De kamer is geschikt voor 7 tot 24 personen en de uitdagingen en puzzels worden aangepast op basis van de grootte en snelheid van de groep. Daarnaast zijn de puzzels heel divers waardoor ze geschikt zijn voor de ervaren, maar ook zeker voor de minder ervaren Escape Room spelers.

FAQ

Wij zien aan onze bezoekers dat het spelen van een escape room de perfecte start is van een vrijgezellenfeest. Je werkt samen, luistert naar elkaar en bent creatief. Maar het gaat natuurlijk niet altijd helemaal vlekkeloos. Zo leer je elkaar goed kennen en daar heb je de rest van de dag plezier van!

Voor een leuke grap zijn we altijd in! Overleg als je aankomt met een van onze begeleiders over de mogelijkheden.

Black Box 010 speel je met 7 tot 24 personen tegelijk, in 1 escape room.

De kosten voor Black Box 010 bedragen 22,50 per persoon voor een escape room van 75 minuten. Daarnaast kun je verschillende borrel en drankarrangementen bijboeken.

Jazeker, ons horecagedeelte is open voor een heerlijk hapje en/of drankje. Arrangementen inclusief eten & drinken zijn ook mogelijk.

Je kunt gratis parkeren bij de parkeerplaats naast onze locatie.

Je kan boeken door op Boek nu te klikken bovenaan deze pagina. Selecteer eerst je escape room, het aantal personen en de dag waarop je wil komen. Daarna kun je eventueel een arrangement bijboeken en kiezen uit beschikbare tijden.

Reviews van onze klanten