Escape Team

Dé escape room ervaring voor grote groepen

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 5/5

De kracht van onze escape rooms?

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Hoge beoordelingen

De escape rooms krijgen gemiddeld 9/10 op Escape Talk en Escape Rooms Nederland.

Op maat voor jouw groep

De puzzels en uitdagingen worden aangepast aan de groepsgrootte en snelheid van jouw groep.

Decoratie en special effects

Volwaardige escape rooms, met decor, licht, geluid en special effects.

Werk samen

Jullie zullen echt moeten samenwerken. Lukt het jullie om de machine binnen de tijd te activeren?

Dé Escape Room voor vriendengroepen, collega’s & families

Wil jij zien hoe goed jouw vrienden, collega’s of familieleden echt kunnen samenwerken? Speel dan een van onze Escape Rooms op de locatie in Rotterdam. Onze Black Box 010 escape room is speciaal ontwikkeld voor grotere groepen (van 7 tot 24 spelers). Een ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden.

Elkaar uitdagen, samenwerken, doorzetten maar vooral heel veel plezier met elkaar zijn de belangrijkste pijlers voor een te gek dagje uit bij Escape Team Rotterdam. De puzzels in de kamer worden aangepast op basis van de grootte van jullie groep en hoe snel jullie de puzzels oplossen. Hierdoor zijn onze escape rooms zowel geschikt voor fanatieke spelers als voor mensen die nog nooit een escape room hebben gespeeld.

Ook verzorgen wij hapjes en drankjes naar wens. Hier hebben wij een aantal arrangementen voor samengesteld die jullie dagje uit helemaal compleet maken. Uiteraard houden wij te allen tijde rekening met allergieën en dieetwensen.

Escape Room voor kinderen in Rotterdam

Een Escape Room als verjaardagsfeestje? Dat is gegarandeerd een ervaring met licht, geluid en special effects die de jarige en zijn/haar vrienden nooit meer gaat vergeten! De kinderen werken samen als 1 team, wat zorgt voor een goede sfeer en de trots als het lukt de escape room binnen de tijd te halen. De ouders kunnen meedoen of kijken en een kop koffie drinken in onze lounge.

Er zijn verschillende arrangementen te boeken voor kinderfeestjes inclusief eten & drinken. Deze kun je terugvinden onder de knop ‘Boek Nu’ rechtsboven.

Voor kinderen van 10 tot en met 15 jaar bieden we de Tijdmachine 010 Escape Room aan. Kinderen van 16 jaar en ouder kunnen onze Black Box 010 room spelen.

The escape team building experience

Onze escape rooms zijn ontworpen met het idee om teambuilding te combineren met een spectaculaire beleving. De puzzels en uitdagingen in de escape room worden aangepast op basis van de groepsgrootte en hoe snel de puzzels worden opgelost. Dit betekent dat de escape room zowel geschikt is voor ervaren spelers als voor collega’s die nog nooit een escape room hebben gespeeld. Klik hier voor meer informatie over bedrijfsuitjeteambuilding en arrangementen.

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl