fbpx
Skip links

Dé escape room ervaring voor grote groepen

Boek Nu

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland 8,7/10

Facebook 5/5

De kracht van onze escape rooms?

Beleef het samen

Splits je groep niet op, maar doe samen iets leuks om over na te praten!

Hoge beoordelingen

De escape rooms krijgen gemiddeld 9/10 op Escape Talk en Escape Rooms Nederland.

Op maat voor jouw groep

De puzzels en uitdagingen worden aangepast aan de groepsgrootte en snelheid van jouw groep.

Decoratie en special effects

Volwaardige escape rooms, met decor, licht, geluid en special effects.

Werk samen

Jullie zullen echt moeten samenwerken. Lukt het jullie om de machine binnen de tijd te activeren?

Dé Escape Room voor vriendengroepen, collega’s & families

Wil jij zien hoe goed jouw vrienden, collega’s of familieleden echt kunnen samenwerken? Speel dan een van onze Escape Rooms op de locatie in Rotterdam. Onze Black Box 010 escape room is speciaal ontwikkeld voor grotere groepen (van 7 tot 24 spelers). Een ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden.

Elkaar uitdagen, samenwerken, doorzetten maar vooral heel veel plezier met elkaar zijn de belangrijkste pijlers voor een te gek dagje uit bij Escape Team Rotterdam. De puzzels in de kamer worden aangepast op basis van de grootte van jullie groep en hoe snel jullie de puzzels oplossen. Hierdoor zijn onze escape rooms zowel geschikt voor fanatieke spelers als voor mensen die nog nooit een escape room hebben gespeeld.

Ook verzorgen wij hapjes en drankjes naar wens. Hier hebben wij een aantal arrangementen voor samengesteld die jullie dagje uit helemaal compleet maken. Uiteraard houden wij te allen tijde rekening met allergieën en dieetwensen.

The escape team building experience

Onze escape rooms zijn ontworpen met het idee om teambuilding te combineren met een spectaculaire beleving. De puzzels en uitdagingen in de escape room worden aangepast op basis van de groepsgrootte en hoe snel de puzzels worden opgelost. Dit betekent dat de escape room zowel geschikt is voor ervaren spelers als voor collega’s die nog nooit een escape room hebben gespeeld. Klik hier voor meer informatie over bedrijfsuitje, teambuilding en arrangementen.

Reviews van onze klanten