fbpx
Skip links

Escape room arrangementen

Onze arrangementen

Ben jij dit jaar de uitverkorenen om een uitje te organiseren voor vrienden, familie of collega’s maar heb je er eigenlijk helemaal geen tijd voor?
Wij hebben voor jou alvast arrangementen samengesteld waar alles bij
inbegrepen is. De keuze uit verschillende activiteiten, eventueel uit te breiden met een workshop en dit alle gecombineerd met een uitstekende horeca maakt dat dit hét uitje van het jaar wordt.

Onze Escape Room is uitstekend geschikt om te spelen met grote groepen. Zo kun je altijd met het gehele team dezelfde activiteit doen en word je niet opgesplitst in verschillende groepjes. Na deze activiteit kunnen wij een heerlijk buffet
voor jullie verzorgen. Hierbij kan er gekozen worden uit een breed scala aan buffetten en bbq’s. Wil je wat luxer uitpakken? Dan kunnen wij bijvoorbeeld een heerlijke share dining avond organiseren waarbij er een kok ‘live’ komt koken. Dit alle verzorgen wij inclusief drankarrangement wat bestaat uit bier, fris & wijn.

FAQ

Een escape room is een ideaal bedrijfsuitje omdat:

– Iedereen mee kan doen. Jong en oud, met en zonder ervaring.

– De focus ligt op communicatie en samenwerking

– Je samen een unieke ervaring beleeft

– Je elkaar beter leert kennen.

Onze Black Box escape room is speciaal voor grote groepen. Hierin speel je met 7-24 mensen tegelijk.

Je kunt kiezen tussen vooraf en achteraf betalen. Vooraf betalen kan via onze website, tijdens het boeken. Je betaalt dan met iDeal of credit card. Achteraf betalen kan ook. Je betaalt na het spelen per pin aan de balie. Helaas accepteren we op locatie geen credit card. Als je voor het spelen even contact met ons opneemt, is het ook mogelijk om op factuur te betalen.

Bij ons vind je alles op 1 plek voor een geslaagde dag: een vergaderzaal met beamer en whiteboard, een lounge en presentatieruimte, een professionele coach die tijdens de escape room kan analyseren, borrelarrangementen, diners en een meerdere andere activiteiten ter uitbreiding van de dag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

Jazeker, ons horecagedeelte is open voor een heerlijk hapje & drankje. Ook arrangementen inclusief eten & drinken zijn mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden per mail.

Het is mogelijk om op het parkeerterrein naast ons gebouw gratis te parkeren.

Wil je precies weten wat je bedrijfsuitje kost? Of wil je even overleggen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wil je meteen een escape room boeken? Dat kan natuurlijk ook. Klik bovenaan de pagina op de Boek nu knop. Selecteer eerst het aantal personen en daarna datum, tijd en escape room die je wilt spelen. Je kunt meteen betalen met iDeal, credit card of Paypal. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen met pin of credit card of op factuur.

Reviews van onze klanten