Escape Team

Escape room arrangementen

Onze arrangementen

Ben jij dit jaar de uitverkorenen om een uitje te organiseren voor vrienden, familie of collega’s maar heb je er eigenlijk helemaal geen tijd voor?
Wij hebben voor jou alvast arrangementen samengesteld waar alles bij inbegrepen is. De keuze uit verschillende activiteiten, eventueel uit te breiden met een workshop en dit alle gecombineerd met een uitstekende horeca maakt dat dit hét uitje van het jaar wordt.

Onze Escape Room is uitstekend geschikt om te spelen met grote groepen. Zo kun je altijd met het gehele team dezelfde activiteit doen en word je niet opgesplitst in verschillende groepjes. Na deze activiteit kunnen wij een heerlijk buffet voor jullie verzorgen. Hierbij kan er gekozen worden uit diverse buffetten. Wil je wat luxer uitpakken? Dan kunnen wij bijvoorbeeld een heerlijke Share Dining avond organiseren waarbij er een kok ‘live’ komt koken. Dit alle verzorgen wij inclusief drankarrangement wat bestaat uit bier, fris & wijn.

Bekijk de arrangementen via de ‘Boek Nu’ knop. Liever een arrangement op maat? Mail naar info@funvillage.nl of bel naar 010-4978500 voor meer info.

FAQ

Een escape room is een ideaal bedrijfsuitje omdat:

– Iedereen mee kan doen. Jong en oud, met of zonder ervaring;

– De focus op samenwerken en communicatie ligt;

– Je samen een unieke ervaring beleeft;

– Je elkaar beter leert kennen.

Wil je precies weten wat je bedrijfsuitje kost? Of wil je even overleggen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wil je meteen een escape room boeken? Dat kan natuurlijk ook. Klik bovenaan de pagina op de Boek nu knop. Selecteer eerst het aantal personen en daarna datum, tijd en escape room die je wilt spelen. 

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl