fbpx
Skip links

Teambuilding in Rotterdam

Een Escape Room als teambuilding activiteit?

Op zoek naar een unieke en onvergetelijke teambuilding activiteit voor jouw team? Dan is de Black Box Escape Room helemaal wat voor jullie. Na jaren van ontwikkeling hebben wij onlangs dé Escape Room voor grote groepen gelanceerd. Een waanzinnig leuke Escape Room, geschikt voor minimaal 7 en maximaal 24 personen. Probeer in 75 minuten alle puzzels op te lossen en te ontsnappen uit de Black Box. Perfect om de teamspirit te verbeteren, het doorzettingsvermogen van collega’s te testen, maar vooral veel plezier te hebben met elkaar.

Het interessante aan een Escape Room is dat je de puzzels met elkaar moet oplossen. Goede communicatie onderling en het aanvoelen van je collega’s is daarbij heel belangrijk. Je wilt natuurlijk wel de kamer binnen het uur kunnen verlaten! Dat maakt deze activiteit perfect voor een teambuilding middag met de hele afdeling of het gehele bedrijf.

Uiteraard kunnen we deze middag nog uitbreiden met andere activiteiten zoals; een Djembe Sessie met de hele groep, een Magic Show of een workshop cocktails maken. Met aansluitend een hapje en drankje kunnen we de middag en/of avond helemaal compleet maken. Uiteraard is dit alle naar eigen wens in te vullen. Op onze website vind je verschillende arrangementen voor een onvergetelijke teambuilding middag bij Escape Team Rotterdam!

FAQ

Een escape room is een ideaal bedrijfsuitje omdat:

– Iedereen mee kan doen. Jong en oud, met en zonder ervaring.

– De focus ligt op communicatie en samenwerking

– Je samen een unieke ervaring beleeft

– Je elkaar beter leert kennen.

Onze Black Box escape room is speciaal voor grote groepen. Hierin speel je met 7-24 mensen tegelijk.

Je kunt kiezen tussen vooraf en achteraf betalen. Vooraf betalen kan via onze website, tijdens het boeken. Je betaalt dan met iDeal of credit card. Achteraf betalen kan ook. Je betaalt na het spelen met pin of credit card. Als je voor het spelen even contact met ons opneemt, is het ook mogelijk om op factuur te betalen.

Bij ons vind je alles op 1 plek voor een geslaagde dag: een vergaderzaal met beamer en whiteboard, een lounge en presentatieruimte, een professionele coach die tijdens de escape room kan analyseren, borrelarrangementen, diners en een meerdere andere activiteiten ter uitbreiding van de dag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op

Jazeker, ons horecagedeelte is open voor een heerlijk hapje en/of drankje. Arrangementen inclusief eten & drinken zijn ook mogelijk.

Het is mogelijk om op het parkeerterrein naast ons gebouw gratis te parkeren.

Wil je precies weten wat je bedrijfsuitje kost? Of wil je even overleggen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wil je meteen een escape room boeken? Dat kan natuurlijk ook. Klik bovenaan de pagina op de Boek nu knop. Selecteer eerst het aantal personen en daarna datum, tijd en escape room die je wilt spelen. Je kunt meteen betalen met iDeal, credit card of Paypal. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen met pin of credit card of op factuur.

Reviews van onze klanten