Escape Team

Teambuilding in Rotterdam

Een Escape Room als teambuilding activiteit?

Op zoek naar een unieke en onvergetelijke teambuilding activiteit voor jouw team? Dan is de Black Box Escape Room helemaal wat voor jullie. Na jaren van ontwikkeling hebben wij onlangs dé Escape Room voor grote groepen gelanceerd. Een waanzinnig leuke Escape Room, geschikt voor minimaal 7 en maximaal 24 personen. Probeer in 75 minuten alle puzzels op te lossen en te ontsnappen uit de Black Box. Perfect om de teamspirit te verbeteren, het doorzettingsvermogen van collega’s te testen, maar vooral veel plezier te hebben met elkaar.

Het interessante aan een Escape Room is dat je de puzzels met elkaar moet oplossen. Goede communicatie onderling en het aanvoelen van je collega’s is daarbij heel belangrijk. Je wilt natuurlijk wel de kamer binnen het uur kunnen verlaten! Dat maakt deze activiteit perfect voor een teambuilding middag met de hele afdeling of het gehele bedrijf.

Uiteraard kunnen we deze middag nog uitbreiden met andere activiteiten zoals; een Djembe Sessie met de hele groep, een Magic Show of een workshop cocktails maken. Met aansluitend een hapje en drankje kunnen we de middag en/of avond helemaal compleet maken. Uiteraard is dit alle naar eigen wens in te vullen. Op onze website vind je verschillende arrangementen voor een onvergetelijke teambuilding middag bij Escape Team Rotterdam!

FAQ

Een escape room is een ideaal bedrijfsuitje omdat:
– Iedereen mee kan doen. Jong en oud, met en zonder ervaring.
– De focus ligt op communicatie en samenwerking
– Je samen een unieke ervaring beleeft
– Je elkaar beter leert kennen.

Wil je precies weten wat je bedrijfsuitje kost? Of wil je even overleggen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wil je meteen een escape room boeken? Dat kan natuurlijk ook. Klik bovenaan de pagina op de Boek nu knop. Selecteer eerst het aantal personen en daarna datum, tijd en escape room die je wilt spelen. Je kunt meteen betalen met iDeal, credit card of Paypal. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen met pin of credit card of op factuur.

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl