Escape Team

Escape room kinderfeestje in Rotterdam

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 5/5

Escape room kinderfeestje in Rotterdam

Een escape room is de perfecte activiteit voor een onvergetelijk kinderfeestje. Samen met vriendjes en vriendinnetjes puzzels oplossen en vooral heel veel lol hebben samen. Dat is in een notendop wat we bij Escape Team Rotterdam bieden. De ouders kunnen de kinderen zien spelen of ontspannen in de lounge met een heerlijk kopje koffie. We raden de Tijdmachine 010 aan voor kinderen in de leeftijd van 10 tot en met 15 jaar en de Black Box 010 voor kinderen vanaf 16 jaar. 

Om het de ouders zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we verschillende verjaardagsarrangement aan inclusief eten & drinken. Deze zijn terug te vinden onder de knop ‘Boek nu’ rechtsboven.  

Al meer dan 3500 kinderen speelden deze escape room en beoordelen deze gemiddeld met een 9!

FAQ

Je kunt een eigen verjaardagstaart meenemen. Wel rekenen wij daar €7,50 voor. Je krijgt dan van ons bordjes, bestek en we zetten hem in de koelkast. 

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl