fbpx
Skip links

Escape room kinderfeestje in Rotterdam

Boek Nu

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland 8,7/10

Facebook 5/5

Escape room kinderfeestje in Rotterdam

Een escape room is de perfecte activiteit voor een onvergetelijk kinderfeestje. Samen met vriendjes en vriendinnetjes puzzels oplossen en vooral heel veel lol hebben samen. Dat is in een notendop wat we bij Escape Team Rotterdam bieden. De ouders kunnen de kinderen zien spelen of ontspannen in de lounge met een heerlijk kopje koffie. We raden de Tijdmachine 010 aan voor kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 en de Black Box 010 voor kinderen van 13+.

Om het de ouders zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we verschillende verjaardagsarrangement aan inclusief eten & drinken. Deze zijn terug te vinden onder de knop ‘Boek nu’ rechtsboven.  

Al meer dan 3500 kinderen speelden deze escape room en beoordelen deze gemiddeld met een 9!

FAQ

De Tijdmachine 010 escape room speel je met 7 tot 15 kinderen tegelijk in één escape room (met meerdere ruimtes).

Jazeker! De Tijdmachine 010 kamer is speciaal ontworpen voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Er is in deze escape room een begeleider van ons aanwezig, om de kinderen te helpen als ze vastlopen. Oudere kinderen kunnen onze Black Box 010 kamer spelen.

Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein naast ons gebouw gratis te parkeren.

Ja, we vragen aan de ouders om in ons pand te blijven. We hebben een gezellige lounge met gratis WIFI. Hier kun je rustig zitten wanneer de kinderen een escape room spelen. Er hoeft in principe geen ouder mee de escape room in, maar afhankelijk van de groep kinderen kunnen we dit wel vragen. We raden het wel aan omdat het erg leuk is om de kinderen te zien spelen!

Jazeker, ons horecagedeelte is open voor een heerlijk hapje en/of drankje.

Dat kan rechtsboven met de groene knop boek direct. Selecteer de escape room die je wil boeken. Vervolgens kies je het aantal personen, de dag waar je op wil komen en eventueel een arrangement. Wil je eerst meer informatie of wil je even overleggen? Neem dan contact op via rotterdam@escape-team.nl of 010-4978500.

Reviews van onze klanten