fbpx
Skip links

Hét bedrijfsuitje in Tilburg

Een escape room, het leukste bedrijfsuitje.

De Black Box escape room is een bedrijfsuitje dat geschikt is voor alle soorten teams.   Het is geschikt voor groepen van 7 tot 24 personen en samenwerken is echt noodzakelijk om de machine te activeren. We kijken naar de grootte van de groep en de snelheid waarmee jullie de puzzels oplossen en we passen de uitdagingen en puzzels daarop aan. Dit betekend dat de kamer voor iedereen geschikt is.    

Heb je een grotere groep of wil je de escape room combineren met een van onze andere activiteiten? Kijk dan op onze arrangementen pagina.

Meer dan 500 bedrijven speelden onze escape room en beoordelen ons gemiddeld met een 9!

FAQ

Een escape room is een ideaal bedrijfsuitje omdat:

– Iedereen mee kan doen. Jong en oud, met en zonder ervaring.

– De focus ligt op communicatie en samenwerking

– Je samen een unieke ervaring beleeft

– Je elkaar beter leert kennen.

Onze Black Box escape room is speciaal voor grote groepen. Hierin speel je met 7-24 mensen tegelijk.

Je kunt kiezen tussen vooraf en achteraf betalen. Vooraf betalen kan via onze website, tijdens het boeken. Je betaalt dan met iDeal of credit card. Achteraf betalen kan ook. Je betaalt na het spelen met pin of credit card. Als je voor het spelen even contact met ons opneemt, is het ook mogelijk om op factuur te betalen.

Bij ons vind je alles op 1 plek voor een geslaagde dag. Naast onze escape rooms, hebben wij meerdere vergaderzalen en een grand café/restaurant waar je gezellig kunt borrelen en dineren. Via de boekingspagina kun je verschillende arrangementen selecteren. Zit het arrangement wat je zoekt er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Dat is zeker mogelijk. Onze locatie beschikt over een grand cafe/ restaurant waar je gezellig kan borrelen of dineren. Bij boeken kun je zelf een van onze arrangementen selecteren. Zit het arrangement wat je zoekt er niet bij, neem dan contact met ons op!

Het is mogelijk om op het parkeerterrein naast ons gebouw gratis te parkeren.

Wil je precies weten wat je bedrijfsuitje kost? Of wil je even overleggen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wil je meteen een escape room boeken? Dat kan natuurlijk ook. Klik bovenaan de pagina op de Boek nu knop. Selecteer eerst het aantal personen en daarna datum, tijd en escape room die je wilt spelen. Je kunt meteen betalen met iDeal, credit card of Paypal. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen met pin of credit card of op factuur.

Reviews van onze klanten