Escape Team

Hét bedrijfsuitje in Tilburg

Een escape room, het leukste bedrijfsuitje.

De Black Box escape room is een bedrijfsuitje dat geschikt is voor alle soorten teams.   Het is geschikt voor groepen van 7 tot 24 personen en samenwerken is echt noodzakelijk om de machine te activeren. We kijken naar de grootte van de groep en de snelheid waarmee jullie de puzzels oplossen en we passen de uitdagingen en puzzels daarop aan. Dit betekend dat de kamer voor iedereen geschikt is.    

Heb je een grotere groep of wil je de escape room combineren met een van onze andere activiteiten? Kijk dan op onze arrangementen pagina.

Meer dan 500 bedrijven speelden onze escape room en beoordelen ons gemiddeld met een 9!

FAQ

Onze Black Box escape room is speciaal voor grote groepen. Hierin speel je met 7-24 mensen tegelijk.

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl