fbpx
Skip links

Escape Room vrijgezellenfeest in Tilburg

Boek Nu

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland 8,7/10

Facebook 5/5

De leukste escape room voor groepen.

Wat onze Black Box escape room zo leuk maakt voor vrijgezellenfeesten is dat je hem gezamenlijk met de vrijgezel doet. Deze escape room is geschikt voor groepen van 7 tot 24 personen. De uitdagingen en puzzels zullen worden aangepast op basis van de grootte van de groep en de snelheid waarop jullie de puzzels oplossen. Het leuke daaraan is dat het dus niet uit maakt of je al eerder een escape room hebt gedaan. Hij is geschikt voor ervaren spelers en spelers die nog nooit eerder een escape room gespeeld hebben. Als je zelf nog toffe ideeën hebt voor de vrijgezel, laat deze dan van tevoren even weten. We denken graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken!

FAQ

Wij zien aan onze bezoekers dat het spelen van een escape room de perfecte start is van een vrijgezellenfeest. Je werkt samen, luistert naar elkaar en bent creatief. Maar het gaat natuurlijk niet altijd helemaal vlekkeloos. Zo leer je elkaar goed kennen en daar heb je de rest van de dag plezier van!

Voor een leuke grap zijn we altijd in! Overleg als je aankomt met een van onze begeleiders over de mogelijkheden.

Black Box escape room speel je met 7 tot 24 personen tegelijk, in 1 escape room.

De kosten voor Black Box bedragen 22,50 per persoon voor een escape room van 75 minuten. Daarnaast kun je verschillende borrel en drankarrangementen bijboeken.

Dat is zeker mogelijk. Onze locatie beschikt over een grand cafe/ restaurant waar je gezellig kan borrelen of dineren. Bij boeken kun je zelf een van onze arrangementen selecteren. Zit het arrangement wat je zoekt er niet bij, neem dan contact met ons op!

Je kunt gratis parkeren bij de parkeerplaats naast onze locatie.

Je kan boeken door op Boek nu te klikken bovenaan deze pagina. Selecteer eerst je escape room, het aantal personen en de dag waarop je wil komen. Daarna kun je eventueel een arrangement bijboeken en kiezen uit beschikbare tijden.

Reviews van onze klanten