Escape Team

Escape Room vrijgezellenfeest in Tilburg

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 5/5

De leukste escape room voor groepen.

Wat onze Black Box escape room zo leuk maakt voor vrijgezellenfeesten is dat je hem gezamenlijk met de vrijgezel doet. Deze escape room is geschikt voor groepen van 7 tot 24 personen. De uitdagingen en puzzels zullen worden aangepast op basis van de grootte van de groep en de snelheid waarop jullie de puzzels oplossen. Het leuke daaraan is dat het dus niet uit maakt of je al eerder een escape room hebt gedaan. Hij is geschikt voor ervaren spelers en spelers die nog nooit eerder een escape room gespeeld hebben. Als je zelf nog toffe ideeën hebt voor de vrijgezel, laat deze dan van tevoren even weten. We denken graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken!

FAQ

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl