fbpx
Skip links

De leukste escape rooms voor alle groepen.

Boek Nu

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland 8,7/10

Facebook 5/5

Wat kun je verwachten?

Doe het samen

De leukste activiteit om samen te doen.

Met hoge beoordelingen

Onze escape rooms krijgen gemiddeld een 9/10 op Escape Talk en Escape Rooms Nederland.

Speciaal voor jouw groep

Alle puzzels en uitdagingen zullen worden aangepast aan de grootte van je groep en de snelheid.

Mooie versieringen en special effects

Geweldig uitgeruste escape rooms met bijpassend decor, licht, geluid en special effects.

Samenwerken

Je moet echt goed kunnen samenwerken. Lukt het jullie om de machine op tijd te activeren?

De leukste escape room voor groepen vrienden, collega’s en families.

Is er een betere manier om er achter te komen hoe goed je vrienden, collega’s of familie kunnen samenwerken? Kom langs bij een van onze escape rooms in Tilburg! Als je op zoek bent naar een escape room voor grotere groepen (7 tot 24 spelers), dan kun je deelnemen aan de speciaal voor grote groepen ontwikkelde Black Box escape room.

Jezelf en de groep waar je mee bent uitdagen, samenwerken, geduld hebben maar vooral veel lol hebben? Dat zijn de meest belangrijke dingen voor ons bij het Escape Team Tilburg. De escape room en zijn puzzels worden aangepast aan de grootte van de groep en aan de snelheid waarmee jullie de puzzels oplossen. Dit zorgt er voor dat onze escape rooms geschikt zijn voor de meest fanatieke puzzelaars, als voor mensen die nog niet eerder gespeeld hebben.

Snacks en drankjes zijn beschikbaar indien gewenst. We hebben een aantal arrangementen samengesteld, zodat er altijd een arrangement bij zit die bij jouw groep past. Uiteraard houden we ten alle tijde rekening met eventuele  allergieën en dieetwensen.

The escape team building experience

Ook als je op zoek bent naar een teambuilding activiteit kun je bij ons kiezen voor een escape room. Op basis van de grootte van de groep en hoe snel de puzzels worden opgelost zullen de de puzzels aangepast worden. Wat dit betekend is dat de escape room voor iedereen geschikt is. Of diegene al ervaring heeft met het oplossen van escape rooms of niet.  Klik hier voor meer informatie over bedrijfsuitje, teambuilding en arrangementen.

Reviews van onze klanten