Escape Team

De leukste escape rooms voor alle groepen.

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 5/5

Wat kun je verwachten?

Doe het samen

De leukste activiteit om samen te doen.

Met hoge beoordelingen

Onze escape rooms krijgen gemiddeld een 9/10 op Escape Talk en Escape Rooms Nederland.

Speciaal voor jouw groep

Alle puzzels en uitdagingen zullen worden aangepast aan de grootte van je groep en de snelheid.

Mooie versieringen en special effects

Geweldig uitgeruste escape rooms met bijpassend decor, licht, geluid en special effects.

Samenwerken

Je moet echt goed kunnen samenwerken. Lukt het jullie om de machine op tijd te activeren?

De leukste escape room voor groepen vrienden, collega’s en families.

Is er een betere manier om er achter te komen hoe goed je vrienden, collega’s of familie kunnen samenwerken? Kom langs bij een van onze escape rooms in Tilburg! Als je op zoek bent naar een escape room voor grotere groepen (7 tot 24 spelers), dan kun je deelnemen aan de speciaal voor grote groepen ontwikkelde Black Box escape room.

Jezelf en de groep waar je mee bent uitdagen, samenwerken, geduld hebben maar vooral veel lol hebben? Dat zijn de meest belangrijke dingen voor ons bij het Escape Team Tilburg. De escape room en zijn puzzels worden aangepast aan de grootte van de groep en aan de snelheid waarmee jullie de puzzels oplossen. Dit zorgt er voor dat onze escape rooms geschikt zijn voor de meest fanatieke puzzelaars, als voor mensen die nog niet eerder gespeeld hebben.

Snacks en drankjes zijn beschikbaar indien gewenst. We hebben een aantal arrangementen samengesteld, zodat er altijd een arrangement bij zit die bij jouw groep past. Uiteraard houden we ten alle tijde rekening met eventuele  allergieën en dieetwensen.

Escape Rooms voor kinderen in Tilburg

Ben je op zoek naar een bijzondere activiteit als verjaardagsfeestje? Kies dan eens voor een escape room! Een geweldige ervaring, met de mooist versierde kamers die de jarige en alle vrienden nooit meer zullen vergeten! Omdat het een groepsactiviteit is en de kinderen moeten samenwerken zal dit zorgen voor een hele goede sfeer. Ook zijn de kinderen nog nooit zo trots geweest als het lukt om binnen de tijd de escape room te halen. Als ouder kun je er voor kiezen om mee te doen of om een lekkere bak koffie te drinken in onze heerlijke lounge.

Voor kinderfeestjes zijn er verschillende arrangementen te boeken. Deze arrangementen zijn inclusief eten en drinken. Je kan ze terugvinden onder de knop ‘Boek nu’, rechts bovenin het scherm.

We bieden twee escape rooms aan:

De Tijdmachine escape room, voor kinderen van 8 tot 12 jaar;
De Black Box escape room, voor kinderen van 13 jaar en ouder.

The escape team building experience

Ook als je op zoek bent naar een teambuilding activiteit kun je bij ons kiezen voor een escape room. Op basis van de grootte van de groep en hoe snel de puzzels worden opgelost zullen de de puzzels aangepast worden. Wat dit betekend is dat de escape room voor iedereen geschikt is. Of diegene al ervaring heeft met het oplossen van escape rooms of niet.  Klik hier voor meer informatie over bedrijfsuitjeteambuilding en arrangementen.

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl