fbpx
Skip links

Dé escape room voor grote groepen

Boek Nu

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland 8,7/10

Facebook 5/5

Kunnen jullie de machine activeren?

De Black Box escape room speel je met 7 tot 24 mensen tegelijk in één kamer van 120 m2. Het is een bijzondere ervaring van zo’n 75 minuten. Je kan de escape room spelen met de hele familie, je collega’s, een (sport)team of vriendengroep. De kamer wordt aangepast naar de grootte van de groep en het niveau van de spelers zodat je altijd voldoende uitdagingen hebt!

De Black Box escape room heeft te maken met een baanbrekend onderzoek van uitvinder John Jacobs. John heeft een apparaat ontwikkeld waar alle kennis in de wereld samenkomt; de Black Box. Dit apparaat zou elke wetenschappelijke uitdaging kunnen oplossen, maar ook te machtig zijn als het in verkeerde handen zou komen. Daarom ontwikkelde hij een test. Alleen een team dat perfect kan samenwerken kan de Black Box activeren.

John overleed in zijn werkkamer voordat er een groep is geweest die de Black Box heeft weten te activeren. Sindsdien is het nog geen enkele groep gelukt de Black Box te activeren.  

Meer dan 6500 mensen gingen jullie voor! Deze escape room wordt op de review sites gemiddeld beoordeeld met een 9+.

FAQ

Onze Black Box escape room is speciaal ontwikkeld voor grote groepen. Hierin speel je met 7-24 mensen tegelijk, waarbij iedereen actief bezig is. Bestaat de groep uit meer dan 24 mensen? Geen probleem, we hebben nog tal van andere activiteiten om de escape room mee te combineren. Mail en bel ons voor de mogelijkheden.

Je kunt kiezen tussen vooraf en achteraf betalen. Vooraf betalen kan via onze website, tijdens het boeken. Je betaalt dan met iDeal of credit card. Op locatie betalen kan uiteraard ook, echter wel alleen met pin. Wij accepteren geen cash.

Onze locatie beschikt over een restaurant en verschillende vergaderzalen. Kortom, ideaal om te combineren met borrel, diner of vergadering. We bieden hiervoor verschillende arrangementen voor. Mail of bel ons en vraag naar de mogelijkheden.

Dat is zeker mogelijk. Onze locatie beschikt over een grand cafe/ restaurant waar je gezellig kan borrelen of dineren. Bij boeken kun je zelf een van onze arrangementen selecteren. Zit het arrangement wat je zoekt er niet bij, neem dan contact met ons op!

Het is mogelijk om op het parkeerterrein naast ons gebouw gratis te parkeren.

Wil je precies weten wat je bedrijfsuitje kost? Of wil je even overleggen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan even telefonisch contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wil je meteen een escape room boeken? Dat kan natuurlijk ook. Klik bovenaan de pagina op de boekingsknop. Selecteer eerst het aantal personen en daarna datum, tijd en escape room die je wilt spelen. Je kunt meteen betalen met iDeal, credit card of Paypal. Het is ook mogelijk om achteraf te betalen met pin of credit card of op factuur.

Reviews van onze klanten