Escape Team

Dé escape room voor (sport) clubs en verenigingen

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 5/5

Het draait allemaal om teamwork

Wil je met je (sport) club of vereniging een escape room spelen? Dat kan! De Black Box escape room is speciaal ontwikkeld voor grotere groepen, van 7 tot 24 personen. Je moet hier echt goed kunnen samenwerken, want je speelt samen in één escape room.   Dit maakt het perfect voor clubs of verenigingen die ‘iets willen doen met teambuilding’.   Teams met jongere leden (van 8 tot 12 jaar) kunnen kiezen voor onze Tijdmachine escape room. Deze escape room is voor 7 tot 15 spelers.

FAQ

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl