fbpx
Skip links

Tijdmachine: Dé escape room voor kinderen

Boek Nu

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland 8,7/10

Facebook 5/5

Activeren jullie de tijdmachine?

De escape room Tijdmachine is speciaal gemaakt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Het is geschikt voor minimaal 8 en maximaal 15 kinderen. Met elkaar moeten de kinderen puzzels oplossen, en ze hebben in totaal een uur de tijd om de tijdmachine te activeren. Sommige puzzels moeten met zijn allen opgelost worden, andere puzzels weer in kleinere groepjes.

Er is altijd een spelbegeleider aanwezig, om te helpen als de groep even vastzit in een puzzel. Deze escape room is niet alleen geschikt voor kinderen, ook de ouders mogen meedoen! Dit is het bericht dat professor Klokmans ons heeft achtergelaten:

Escape Team,

Ik heb een tijdmachine gebouwd, maar er is iets misgegaan. De machine is kapot gegaan en daarom zit ik nu vast in het verleden. De machine kan alleen gemaakt worden door binnen een uur de juiste apparaten te activeren. Dit is nog niemand gelukt. Kunnen jullie me helpen?

Groet,

Professor Klokmans

FAQ

De Tijdmachine escape room speel je met 8 tot 15 kinderen tegelijk in één escape room (met meerdere ruimtes).

Jazeker! De Tijdmachine kamer is speciaal ontworpen voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Er is in deze escape room een begeleider van ons aanwezig, om de kinderen te helpen als ze vastlopen. Oudere kinderen kunnen onze Black Box   kamer spelen.

Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein naast ons gebouw gratis te parkeren.

Ja, we vragen aan de ouders om in ons pand te blijven. We hebben een gezellige lounge met gratis WIFI. Hier kun je rustig zitten wanneer de kinderen een escape room spelen. Er hoeft in principe geen ouder mee de escape room in, maar afhankelijk van de groep kinderen kunnen we dit wel vragen. We raden het wel aan omdat het erg leuk is om de kinderen te zien spelen!

Ja, dat kan. We hebben verschillende arrangementen voor kinderen, al vanaf €1,50 pp. Boek het arrangement tegelijk met de escape room, via ons boekingssysteem.  Je kunt ook ter plekke beslissen of je iets wil eten of drinken. Op onze locatie zit namelijk een restaurant.

Onze arrangementen voor kinderen zijn:

Cake versieren – €3,- pp
Friet met snack en ranja – €5,- pp
High tea kids – €22,- pp
Pizza (zelf beleggen) en ranja – €9,- pp
Zakje chips en ranja – €1,50 pp

Dat kan rechtsboven met de groene knop boek direct. Selecteer de escape room die je wil boeken. Vervolgens kies je het aantal personen, de dag waar je op wil komen en eventueel een arrangement. Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen via mail of telefoon. tilburg@escape-team.nl of 085 – 0044367.

Reviews van onze klanten