fbpx
Skip links

Het leukste kinderfeestje in Tilburg

Boek Nu

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland 8,7/10

Facebook 5/5

Escape room kinderfeestje in Tilburg

De escape room is het perfecte evenement voor een onvergetelijk kinderfeestje. Los puzzels op met je vrienden, en heb vooral heel veel plezier samen. Dat is in het kort wat de escape room in Tilburg te bieden heeft. Ouders kunnen meedoen met de kinderen, of ze kunnen lekker ontspannen met een kopje koffie in de lounge. Voor kinderen van 8 tot 12 jaar bieden we de escape room ‘Time Machine’ aan, voor kinderen vanaf 13 jaar bieden we de ‘Black Box’ escape room aan.

Omdat we het de ouders zo makkelijk mogelijk willen maken bieden we volledige arrangementen aan. Deze verjaardagsarrangementen zijn inclusief eten en drinken. Je kan ze terugvinden onder de knop ‘Boek nu’ rechtsbovenin de pagina.

FAQ

De Tijdmachine escape room speel je met 7 tot 15 kinderen tegelijk in één escape room (met meerdere ruimtes).

Jazeker! De Tijdmachine kamer is speciaal ontworpen voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Er is in deze escape room een begeleider van ons aanwezig, om de kinderen te helpen als ze vastlopen. Oudere kinderen kunnen onze Black Box kamer spelen.

Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein naast ons gebouw gratis te parkeren.

Ja, we vragen aan de ouders om in ons pand te blijven. We hebben een gezellige lounge met gratis WIFI. Hier kun je rustig zitten wanneer de kinderen een escape room spelen. Er hoeft in principe geen ouder mee de escape room in, maar afhankelijk van de groep kinderen kunnen we dit wel vragen. We raden het wel aan omdat het erg leuk is om de kinderen te zien spelen!

Ja, dat kan. We hebben verschillende arrangementen voor kinderen, al vanaf €1,50 pp. Boek het arrangement tegelijk met de escape room, via ons boekingssysteem.  Je kunt ook ter plekke beslissen of je iets wil eten of drinken. Op onze locatie zit namelijk een restaurant.

Onze arrangementen voor kinderen zijn:

Cake versieren – €3,- pp
Friet met snack en ranja – €5,- pp
High tea kids – €22,- pp
Pizza (zelf beleggen) en ranja – €9,- pp
Zakje chips en ranja – €1,50 pp

Dat kan rechtsboven met de groene knop boek direct. Selecteer de escape room die je wil boeken. Vervolgens kies je het aantal personen, de dag waar je op wil komen en eventueel een arrangement. Wil je eerst meer informatie of wil je even overleggen? Neem dan contact op via tilburg@escape-team.nl of 085 – 0044367.

Reviews van onze klanten