Escape Team

Het leukste kinderfeestje in Tilburg

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 5/5

Escape room kinderfeestje in Tilburg

De escape room is het perfecte evenement voor een onvergetelijk kinderfeestje. Los puzzels op met je vrienden, en heb vooral heel veel plezier samen. Dat is in het kort wat de escape room in Tilburg te bieden heeft. Ouders kunnen meedoen met de kinderen, of ze kunnen lekker ontspannen met een kopje koffie in de lounge. Voor kinderen van 8 tot 12 jaar bieden we de escape room ‘Time Machine’ aan, voor kinderen vanaf 13 jaar bieden we de ‘Black Box’ escape room aan.

Omdat we het de ouders zo makkelijk mogelijk willen maken bieden we volledige arrangementen aan. Deze verjaardagsarrangementen zijn inclusief eten en drinken. Je kan ze terugvinden onder de knop ‘Boek nu’ rechtsbovenin de pagina.

FAQ

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl