Escape Team

Escape Room: feest voor de hele familie in Tilburg

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 5/5

Escape rooms voor alle leeftijden

Wil je met het hele gezin een escape room spelen? Dan ben je bij het Escape Team Tilburg aan het juiste adres! Het is een geweldige activiteit voor een familiefeest of een dagje uit met het gezin. Het voordeel aan de escape room is dat iedereen mee kan doen, en je werkt samen in plaats van tegen elkaar.   Dat betekent dat iedereen aan het eind van de dag wint.

Voor kinderen vanaf 8 jaar kun je kiezen voor onze Tijdmachine escape room, en voor kinderen en volwassenen vanaf 13 jaar kun je kiezen voor de Black Box escape room. We bieden veel extra opties voor grote groepen. Heb je specifieke wensen, of wil je het familiefeest bijvoorbeeld combineren met een borrel of een hapje eten? Neem dan even contact met ons op, dan denken wij graag met je mee over de mogelijkheden.

FAQ

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl