fbpx
Skip links

Escape Room: feest voor de hele familie in Tilburg

Boek Nu

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland 8,7/10

Facebook 5/5

Escape rooms voor alle leeftijden

Wil je met het hele gezin een escape room spelen? Dan ben je bij het Escape Team Tilburg aan het juiste adres! Het is een geweldige activiteit voor een familiefeest of een dagje uit met het gezin. Het voordeel aan de escape room is dat iedereen mee kan doen, en je werkt samen in plaats van tegen elkaar.   Dat betekent dat iedereen aan het eind van de dag wint.

Voor kinderen vanaf 8 jaar kun je kiezen voor onze Tijdmachine escape room, en voor kinderen en volwassenen vanaf 13 jaar kun je kiezen voor de Black Box escape room. We bieden veel extra opties voor grote groepen. Heb je specifieke wensen, of wil je het familiefeest bijvoorbeeld combineren met een borrel of een hapje eten? Neem dan even contact met ons op, dan denken wij graag met je mee over de mogelijkheden.

FAQ

Wij vinden van wel. Het leuke van het spelen van een escape room met je familie, is dat je samen moet werken. Je bent echt een team. Als gezin zoek je samen uit hoe je de puzzels uit de kamer op kunt lossen. Misschien zie je hierdoor wel onontdekte talenten van je broer, neef of moeder. Je hebt na het spelen van onze escape rooms in ieder geval genoeg om over na te praten aan de eettafel. Of drink een drankje in onze gezellige lounge en bespreek alle originele puzzels die jullie hebben opgelost.

De Black Box 010 kamer kun je met 7 tot 24 personen tegelijk spelen. Dit is een goede keuze als de groep voornamelijk uit volwassenen bestaat met een aantal kinderen in de leeftijd 11 en ouder. Als de groep uit voornamelijk kinderen bestaat, raden wij de Tijdmachine 010 escape room aan. Deze kan je spelen met 7 tot 16 personen en is te spelen voor kinderen vanaf 8 jaar. Jongere kinderen kunnen gewoon meedoen, maar niet zelfstandig de puzzels oplossen.

De kosten hangen af van het aantal mensen waarmee je komt en voor welke escape room je kiest. Over het algemeen liggen de prijzen tussen 15,00 per kind en 22,50 per volwassene.

Je kunt gratis parkeren bij de parkeerplaats naast onze locatie.

Dat is zeker mogelijk. Onze locatie beschikt over een grand cafe/ restaurant waar je gezellig kan borrelen of dineren. Bij boeken kun je zelf een van onze arrangementen selecteren. Zit het arrangement wat je zoekt er niet bij, neem dan contact met ons op!

Je kan boeken door op Boek nu te klikken bovenaan deze pagina. Selecteer eerst je escape room, het aantal personen en de dag waarop je wil komen. Daarna kun je eventueel een arrangement bijboeken en kiezen uit beschikbare tijden.

Reviews van onze klanten