Escape Team

Escape room arrangementen

Onze arrangementen

Ben jij dit jaar de uitverkorene om een uitje te organiseren voor vrienden, familie of collega’s maar heb je er eigenlijk helemaal geen tijd voor?
Wij hebben voor jou alvast arrangementen samengesteld waar alles bij
inbegrepen is. De keuze uit verschillende activiteiten, eventueel uit te breiden met een workshop en dit alle gecombineerd met een uitstekende horeca maakt dat dit hét uitje van het jaar wordt. Onze Escape Room is
uitstekend geschikt om te spelen met grote groepen. Zo kun je altijd met het gehele team dezelfde activiteit doen en word je niet opgesplitst in verschillende groepjes. Na deze activiteit kunnen wij een heerlijk buffet
voor jullie verzorgen. Hierbij kan er gekozen worden uit een breed scala aan buffetten en bbq’s. Wil je wat luxer uitpakken? Dan kunnen wij bijvoorbeeld een heerlijke share dining avond organiseren waarbij er een kok “˜live’ komt koken. Dit alle verzorgen wij inclusief drankarrangement wat bestaat uit bier, fris & wijn.

FAQ

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl