Escape Team

Tijdmachine 020: Escape room voor kinderen

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 5/5

Activeren jullie de tijdmachine?

De tijdmachine 020 is een escape room die speciaal is ontwikkeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Een spectaculaire ervaring met licht, geluid en special effects, waarbij de kinderen verschillende uitdagingen oplossen. Je speelt samen als één team, waarbij je soms je puzzels met zijn allen op moet lossen en dan weer in kleinere groepjes. Daarbij is er altijd een game master aanwezig in de escape room om hints te geven als de kinderen vast komen te zitten. De escape room is niet alleen een escape room voor kinderen, het is ook erg leuk om met je familie te spelen!

Escape Team,

Ik heb een tijdmachine gebouwd, maar er is iets misgegaan. De machine is kapot gegaan en daarom zit ik nu vast in het verleden. De machine kan alleen gemaakt worden door binnen een uur de juiste apparaten te activeren. Dit is nog niemand gelukt. Kunnen jullie me helpen?

Groet,

Professor Klokmans

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl