Escape Team

Escape Room als vrijgezellenfeest in Amsterdam

Dé escape room voor de hele groep

Onze Black Box 020 escape room is zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam. De kamer is gemaakt voor groepen van 7 tot 24 personen waardoor iedereen de beleving met de vrijgezel kan meemaken. We passen de escape room aan op basis van de grootte van je groep en jullie snelheid, zodat het altijd de juiste uitdaging is. Ook kunnen we de vrijgezel een speciale rol toebedelen. Heb jij zelf een leuk idee voor de vrijgezel of andere vragen? Neem dan contact op met 020 – 7373126. We regelen het graag voor je.

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl