fbpx
Skip links

Dé Escape Room voor teams en verenigingen

Boek Nu
Escape Talk 9,2/10
Escape Rooms Nederland 8,7/10
Facebook 5/5

It’s all about the teamwork

Zoek jij een escape room voor jouw (sport)team of vereniging? Onze Black Box 020 escape room is speciaal ontwikkeld om grotere groepen samen te laten spelen. Tijdens het spel wissel je af tussen spelen met zijn allen en spelen in verschillende kleinere groepen. Het spel past zich aan op basis van groepsgrootte en snelheid van de groep zodat het altijd de juiste uitdaging biedt. Door de licht-, geluid- en special effects is het een spectaculaire ervaring die jouw team zeker een keer moet hebben meegemaakt! Teams met kinderen (van 8 tot 13) kunnen de Tijdmachine 020 escape room spelen.

FAQ

De Black Box 020 kamer kun je met 7 tot 24 personen tegelijk spelen. Dit is een goede keuze als de groep voornamelijk uit volwassenen bestaat of uit kinderen in de leeftijd 13 en ouder. Als het team uit kinderen bestaat, raden wij de Tijdmachine 020 escape room aan. Deze kan je spelen met 7 tot 16 personen en is te spelen voor kinderen vanaf 8 jaar.

Op onze locatie in Amsterdam bieden wij verschillende lunch-, borrel- en dinerarrangementen aan. Kijk hier voor meer informatie of neem contact met ons op via 020 – 7373126.

Je kunt bij onze locatie in Amsterdam na 19.00 en in het weekend gratis voor de deur parkeren. Buiten deze tijden bedragen de kosten 0,10 cent voor de eerste 3 uur. Voor groepen die langer blijven kunnen wij ruimte reserveren op ons parkeerterrein. Neem hiervoor contact op met 020 – 7373126.

Je kunt boeken via de groene boekingsknop bovenaan deze pagina. Je komt dan terecht bij onze locatie Backspace Escape Rooms, waar je deze escape room kunt boeken. Voor eventuele arrangementen raden we je aan te bellen met 020 – 7373126.

Reviews van onze klanten