Escape Team

Dé Escape Room voor teams en verenigingen

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 5/5

It’s all about the teamwork

Zoek jij een escape room voor jouw (sport)team of vereniging? Onze Black Box 020 escape room is speciaal ontwikkeld om grotere groepen samen te laten spelen. Tijdens het spel wissel je af tussen spelen met zijn allen en spelen in verschillende kleinere groepen. Het spel past zich aan op basis van groepsgrootte en snelheid van de groep zodat het altijd de juiste uitdaging biedt. Door de licht-, geluid- en special effects is het een spectaculaire ervaring die jouw team zeker een keer moet hebben meegemaakt! Teams met kinderen (van 8 tot 13) kunnen de Tijdmachine 020 escape room spelen.

FAQ

De Black Box 020 kamer kun je met 7 tot 24 personen tegelijk spelen. Dit is een goede keuze als de groep voornamelijk uit volwassenen bestaat of uit kinderen in de leeftijd 13 en ouder. Als het team uit kinderen bestaat, raden wij de Tijdmachine 020 escape room aan. Deze kan je spelen met 7 tot 16 personen en is te spelen voor kinderen vanaf 8 jaar.

Op onze locatie in Amsterdam bieden wij verschillende lunch-, borrel- en dinerarrangementen aan. Kijk hier voor meer informatie of neem contact met ons op via 020 – 7373126.

Je kunt bij onze locatie in Amsterdam na 19.00 en in het weekend gratis voor de deur parkeren. Buiten deze tijden bedragen de kosten 0,10 cent voor de eerste 3 uur. Voor groepen die langer blijven kunnen wij ruimte reserveren op ons parkeerterrein. Neem hiervoor contact op met 020 – 7373126.

Je kunt boeken via de groene boekingsknop bovenaan deze pagina. Je komt dan terecht bij onze locatie Backspace Escape Rooms, waar je deze escape room kunt boeken. Voor eventuele arrangementen raden we je aan te bellen met 020 – 7373126.

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl