Escape Team

Escape Room kinderfeestje in Amsterdam

Hét kinderfeestje in Amsterdam

De Tijdmachine 020 escape room is een garantie voor een spectaculair kinderfeestje. De kinderen werken samen en hebben lol met het oplossen van de puzzels. De ouders kunnen meedoen, de kinderen zien spelen of ontspannen in de lounge. We raden de Tijdmachine 020 aan voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 en de Black Box 020 voor oudere kinderen.

Om het de ouders zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we op onze locatie bij Backspace Escape Rooms in Amsterdam een verjaardagsarrangement aan.

Al meer dan 3500 kinderen speelden deze escape room en beoordelen deze gemiddeld met een 9 !

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl