Escape Team

Escape Rooms voor grote groepen in Amsterdam

Escape Talk 9,2/10

Escape Rooms Nederland
8,7/10

Facebook 5/5

Waarom Escape Team?

Beleef het samen

De groep wordt niet opgesplitst maar beleeft samen iets om over na te praten!

Zeer goed beoordeeld

Onze escape rooms scoren gemiddeld een 9+ op Escape Talk and Escape Rooms Nederland.

Op maat voor jouw groep

De puzzels en uitdagingen worden aangepast aan de grootte en snelheid van jouw groep.

Decoratie en special effects

Een escape room vol verassingen op het gebied van licht, geluid en effecten.

Samenwerken

Speel echt als een team en werk samen. Lukt het jullie op tijd de machine te activeren?

Escape Rooms voor vrienden en familie

Zoek je een activiteit voor een grote groep vrienden of familie? Onze Black Box escape room is speciaal ontwikkeld voor grote groepen van 7 tot 24 personen. Een spectaculaire ervaring van 75 minuten die je echt samen beleefd. Afhankelijk van de grootte en snelheid van jullie groep worden de puzzels en uitdagingen aangepast. Hierdoor is deze escape room zowel geschikt voor ervaren escapers als mensen die nog nooit een escape room hebben gespeeld.

Escape Rooms voor kinderfeestjes

Een escape room als kinderfeestje? De Tijdmachine 020 escape room is een spectaculaire ervaring met licht, geluid en special effects die de kinderen nooit meer zullen vergeten. Het unieke aan de ervaring is dat de kinderen samenspelen als één team, wat zorgt voor een goede sfeer achteraf. De ouders kunnen meedoen, kijken of een kop koffie drinken in onze lounge.

De Tijdmachine 020 is geschikt voor kinderen van 8 tot 13 jaar. Voor kinderen van 13 jaar en ouder raden wij de Black Box 020 escape room aan.

 

Dé escape room voor teambuilding

De Black Box 020 escape room is speciaal ontwikkeld voor teambuilding activiteiten. Het volledige team of de afdeling (tot 24 personen) zal ook echt als team moeten samenwerken. Ook kan vooraf worden bepaald om bepaalde personen of afdelingen intensief met elkaar te laten samenwerken. Je kunt de teambuilding activiteit ook combineren met een vergadering, borrel of diner op dezelfde locatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met 020 – 7373126.

Reviews van onze klanten

ratings

“We waten met 18 mensen en ik dacht dit wordt chaos. Maar het was super leuk!”

Jildou op Escape Talk
ratings

“Zit echt goed in elkaar. Heel leuk om met 15 in 1 spel te zitten. Soms met z’n allen soms met 4 personen. Dikke aanrader!”

Arnoud op Escape Rooms Nederland
ratings

“Leuke uitdagende escape room die erg leuk is om met een grote groep te doen! De puzels die je moet op lossen zitten erg in de detais en maakt het daarom egt een uitdaging en erg spannend!”

Steve op Google Reviews
ratings

“Het was een bijzondere ervaring om een escape room met zoveel mensen te spelen (20+-). Er zat wel structuur in zodat de verschillende spelers met verschillende puzzels bezig waren. Super Ervaring!”

Viresh op Escape Rooms Nederland
ratings

“Fantastische ervaring. We hebben deze kamer met de familie gespeeld en het was een superleuke familie activiteit. De puzzels zijn perfect voor kinderen en volwassenen. Erg aardig personeel.”

Laura op All-escaperooms.nl